Καταστήματα "Tis Mamas"

Καταστήματα "Tis Mamas"

Όπως το φτιάχνει η μαμά…!!

Πόσες φορές λαχταρήσατε να φάτε κάτι τόσο νόστιμο και υγιεινό, όπως αυτά που έφτιαχνε η μαμά σας; Που να θυμίζει σπιτικό φαγητό και Κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι; Φτιαγμένο με απλά αλλά αγνά υλικά, με καθημερινές συνταγές που να κάνουν το φαγητό σας και πάλι απόλαυση;

Με την εγγύηση ποιότητα ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ φτιάξαμε με πολύ μεράκι μια σειρά από πιάτα, που όταν τα δοκιμάσετε, θα σας ταξιδέψουν κατευθείαν στη κουζίνα “tis mamas!”. Καταλήξαμε σε κλασσικές “μαμαδίστικες” συνταγές και τις μαγειρέψαμε πολλές φορές μέχρι να γίνουν τέλειες.

Όλα μας τα πιάτα έχουν ένα κοινό σημείο: είναι φτιαγμένα από κοτόπουλο ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ που μεγαλώνουν με καλαμπόκι. Τα ίδια κοτόπουλα που εμπιστεύεστε και προτιμάτε για σας και την οικογένεια σας, κάθε μέρα. Που επιλέγετε για τη μοναδική ποιότητα και τη νοστιμιά τους. Με την ίδια προσοχή διαλέξαμε και όλα τα άλλα υλικά των συνταγών μας, για να μπορούμε να υπογράφουμε κάθε πιάτο, κάθε πηρουνιά. Για να μπορούμε να εγγυηθούμε την ποιότητα και τη θρεπτική αξία κάθε συνταγής.

Ψητά, μαγειρευτά, σαλάτες και σάντουιτς, όλα φτιαγμένα με βάση το κοτόπουλο μας, το κοτόπουλο που προτιμάτε.

Τα καταστήματα “tis mamas!” θα τα βρείτε στο ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, στη ΛΕΥΚΑΔΑ, στη ΠΑΤΡΑ και στο ΝΑΥΠΛΙΟ, ενώ σύντομα θα βρίσκονται και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ – “TIS MAMAS!” ….γιατί, από νωπό έως ψητό και μαγειρευτό …ξέρεις τι τρως!!

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ

Μανάγουλη Ευπαλίου Δώριδος, 330 56

Τηλ.: 26340 71 401
Ε-mail: info@kontoxristos.gr