Καταστήματα "Κοτόπουλα Ναυπάκτου ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ"

Καταστήματα "Κοτόπουλα Ναυπάκτου ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ"

Είμαστε ειδικοί στο κοτόπουλο…και το δείχνουμε!

Το δίκτυο καταστημάτων «ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ» αποτελεί μία πρωτοπόρα προσέγγιση στο χώρο της πώλησης νωπού κοτόπουλου, χειροποίητων παρασκευασμάτων, αλλά και παραδοσιακών προϊόντων και είναι μοναδικό στο είδος του.

Το δίκτυο αριθμεί σήμερα 39 καταστήματα σε 34 πόλεις της χώρας και οι αγορές πραγματοποιούνται σε χώρους που είναι μοντέρνοι και καλαίσθητοι, που είναι ελκυστικοί σε ένα ευρύ ηλικιακό κοινό, το οποίο μοιράζεται τις ίδιες ανάγκες: ποιοτικές αγορές κοτόπουλου και προϊόντων με βάση αυτό.

Σε όλα μας τα καταστήματα οι καταναλωτές μπορούν να βρουν το βραβευμένο κοτόπουλο ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ που τρέφεται με καλαμπόκι, πουλερικά ειδικής εκτροφής, χειροποίητα παρασκευάσματα όπως μπιφτέκια, ρολά και ρολάκια, σνίτσελ, κοτοσουβλάκια, μαριναρισμένες κοτολιχουδιές, αλλαντικά από κοτόπουλο και 40 ακόμα είδη που παράγουμε καθημερινά. Επίσης διαθέτουμε και αγνά παραδοσιακά προϊόντα με την επωνυμία “ΜΑΓΙΚΟ ΤΣΟΥΚΑΛΙ” όπως χειροποίητα μακαρόνια, διάφορα ζυμαρικά, εκλεκτά κρασιά, βραβευμένο μέλι, κ.α., που συνοδεύουν απόλυτα το κοτόπουλο μας και τα υπόλοιπα προϊόντα μας.

Κάθε μήνα 65.000 νοικοκυριά εμπιστεύονται για το τραπέζι τους, προϊόντα που αγοράζουν από το δίκτυο καταστημάτων μας!

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε καθημερινά στους πελάτες μας, τα πιο ποιοτικά προϊόντα από κοτόπουλο και ο κάθε καταναλωτής να αποκομίζει μία ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης, που όμοια της δεν υπάρχει άλλου.

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ

Μανάγουλη Ευπαλίου Δώριδος, 330 56

Τηλ.: 26340 71 401
Ε-mail: info@kontoxristos.gr