Τηγανιά

2013-01-24

ΥΛΙΚΑ:
500 γρ. φιλέτο στήθος κομμένο σε μπουκίτσες
500 γρ. φιλέτο μπούτι κομμένο σε μπουκίτσες
3-4 πιπεριές πράσινες κομμένες σε ροδέλες
2 πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε ροδέλες
1-2 ποτηράκια ρετσίνα
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Πάπρικά
Λίγο κάρυ
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
5-6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας, εκτός της ρετσίνα και τη μουστάρδα.
Τα βάζουμε στο αντικολλητικό και τα αφήνουμε για 10 λεπτά με το καπάκι ανακατεύοντας.
Όταν ροδίσει σβήνουμε με τη ρετσίνα και το αφήνουμε να βράσει για κάνα 10 λεπτό ακόμα.
Γέρνουμε λίγο στο πλάι το τηγάνι και στου ζουμάκι λιώνουμε τη μουστάρδα.
Κλείνουμε το μάτι και το καπάκι και το αφήνουμε λίγο να δέσει.

Average Member Rating

(0 / 5)

0 5 0